Emelie bakar.

Du behöver:
1 citron
150 g smör
3 ägg
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl
Florsocker till garneringen.
Kokos att bröa formen med.
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret i en kastrull, när det är gjort geggamojar du bara ner resten av ingredienserna i kastrullen(spara disk, spara disk!) och rör ihop.
Just det! Pressa i saften från en halv citron och riv i skalet från en hel.
Glöm inte att tvätta citronen ordentligt innan, tänk på alla som har skitiga händer och har vidrört din fina citron i butiken innan du handlade den.
Smörj formen med smör och virvla runt kokos, i med smeten och skjuts in i mitten av ugnen i sisådär 20 minuter.
Klart!

Servera gärna med vispgrädde som du även kört i lite vaniljsocker i, mums!

Det där såg extremt gott ut. Måste jag pröva (;
Vad fint du bor. Kan du lägga upp mera bilder på det? Kram